Aquest mes d’octubre hem posat en marxa aquest projecte, ja que, son molts  els  artistes  que  durant anys  d’una forma o un altra  han participat en les  tasques  del taller, proporcionant-nos  dissenys, participant en activitats… i ara hem pensat en una  nova participació que porta una convivència mes gran entre les persones usuàries del Centre Ocupacional i artistes.

Tan artistes com tu pretén que els artistes locals, que  en aquest ocasió tenim la sort de  comptar amb Carmen Caldes, Maria Gosalbes, Patricia Bolinches, Pablo Perello, Rebeca Colomer, Rosa Maset i Adela Pons, participen en una jornada de  convivència  amb els usuaris/usuaries. Obtenint material artístic  elaborat conjuntament usuaris i ells, i ser així una jornada enriquidora per a les dos parts.

Aquestes jornades tindran lloc els mesos d’ Octbre  i Novembre, per a que d’aquesta  forma en el mes  de  desembre  pugam fer una exposició de  totes  le s obres resultants per  posar-les  a la  venta, per  a  que els beneficis  siguen per  a ASPROMIVISE.

Més avant anirem informant de les dates  i lloc  de l’exposició.

Per  ara  l’experiéncia  esta siguent molt enriquidora per  a tots, ja  hem comptat amb la visita de Carmen Caldes i Adela Pons.