QUÉ ÉS…

Aspromivise és una associació sense ànim de lucre fundada en 1966, inscrita en el registre d’associacions des de 1968 i amb estatuts propis que tenen com a finalitat fomentar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional a tots els nivells. Sorgís per la inquietud d’un grup de familiars preocupats pel present i futur de la vida dels seus fills. Hi ha un buit educatiu i social per a persones amb necessitats especials.

Va ser al col·legi Gozálbes Vera on es va habilitar un lloc per a poder assistir i començar a tenir un primer contacte en el món educatiu.

QUI SOM…

Un grup de socis format per familiars i amics de les persones amb diversitat funcional que treballen per la millora de la seua qualitat de vida.

En assamblea es vota a la Junta Directiva que actualment esta formada perr prresidenta i 12 vocals i és l‘encarregada de dur endavant les propostes de millora d’aquest col·lectiu.

CAMPAMENT…

Des de 2014 venim utilitzant les ajudes d’estàncies vacacionals que ofereix l’IVAS, i després Conselleria d‘Igualtat i politiques Inclusives, per organitzar campaments.

Són 10 dies en agost d’oci i temps lliure on es programen activitats adaptades als gustos i preferències de les persones participants.

En la programació intentem aprofitar al màxim les instal·lacions i els atractius turístics dels voltants de la zona oferint activitats, eixides i tallers molt variats.

És una activitat oberta als socis d’ASPROMIVISE.