QUÉ ÉS…

Aspromivise és una associació sense ànim de lucre fundada en 1966, inscrita en el registre d’associacions des de 1968 i amb estatuts propis que tenen com a finalitat fomentar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional a tots els nivells. Sorgís per la inquietud d’un grup de pares preocupats pel present i futur de la vida dels seus fills. Hi ha un buit educatiu i social per a persones amb necessitats especials.
Va ser al col·legi Gozálbes Vera on es va habilitar un lloc per a poder assistir i començar a tenir un primer contacte en el món educatiu.

QUI SOM…

Un grup de socis format per familiars i amics de les persones amb diversitat funcional que treballen per la millora de la seua qualitat de vida.

Està formada per una presidenta i una junta que gestionen les propostes de millora d’aquest col·lectiu.

CAMPAMENT…

Des de 2014 venim utilitzant les ajudes d’estàncies vacacionals que ofereix l’IVAS per organitzar campaments.
Són 10 dies en agost d’oci i temps lliure on es programen activitats adaptades als gustos i preferències dels participants.

En la programació intentem aprofitar al màxim les instal·lacions i els atractius turístics dels voltants de la zona oferint activitats, eixides i tallers molt variats.

És una activitat oberta als socis d’ASPROMIVISE.