QUÉ ÉS…

El Centre Ocupacional La Costera-Canal és un centre concertat amb la Conselleria d‘Igualtat i polítiques Inclusives, de titularitat pública, pertany a la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal i gestió privada per Aspromivise, fundat en 1982.

Els seus inicis van ser als locals del C/ Musico Fayos de Xàtiva. És un recurs especialitzat per a persones amb diversitat funcional, sense fins lucratius , obert a les necessitats de l’àmbit d’actuació , que té com a finalitat l’habilitació personal, professional , laboral i social de les persones amb diversitat funcional, que els impedeix integrar-se provisionalment o definitivament, en un treball ordinari amb ajuda, centre especial d’ocupació o empresa ordinària.

Tot açò mitjançant atenció psicològica, tècniques d’ajust personal i social, rehabilitació física i programes de teràpia ocupacional. La sol·licitud de plaça es fa mitjançant el departament de dependència de cada ajuntament.

QUI SOM…

Actualment atén a 75 usuaris de la nostra comarca, de la Vall d’Albaida, de la canal de Navarrés i de la Ribera. Els usuaris del centre presenten una gran diversitat tant a nivell cognitiu, de funcionalitat, d’autonomia personal així com d’edat.

L’equip professional del centre ocupacional és un grup de persones molt dinàmiques, la majoria d’elles amb més de 20 anys d’experiència en el sector. La formació multidisciplinar del grup ens dóna instruments per afrontar el treball amb molta seguretat i professionalitat. Som un grup de professionals emprenedors i amb molta empenta, que afrontem el dia a dia amb optimisme ja que som sabedores de la importància que té l’actitud positiva en un treball que el que pretén es millorar la qualitat de vida de les persones que atenem. Som un centre compromès amb el valor de la igualtat en tots els àmbits també en qüestió de gènere.

  • Directora
  • Àrea Psicològica (2 Psicòlogues.)
  • Àrea Ocupacional (8 Educador@s / Monitor@s ocupacionals)
  • Àrea Sociosanitaria (2 Auxiliar ocupacional)
  • Àrea esport (Educador/monitor)
  • Àrea Fisioterapia (2 Fisioterapeutes)
  • Transport (2 conductors que fan els viatges de transport per accedir al centre)
  • Àrees d’atenció…