Una entitat que sempre ha anat lligat a l’elaboració de  paper no podia tindre altre resultat. L’exposició Tan aritistes com tu! tot un èxit de visitants i de venda d’obres.

En són molts els artistes que durant anys, d’una forma o una altra,  han participat en les tasques del taller, proporcionant-nos dissenys, participant en activitats… i aquesta exposició ha estat una  nova participació que va a portat a  que es done una convivència més gran entre les persones usuàries del Centre Ocupacional i els propis artistes. Una experiència que ha enriquit a totes les parts i que al final a donat un resultat més que digne. “La inclusió és possible i iniciatives com aquesta ho demostres. Hem de prendre consciència de que l’art és un bon recurs per demostrar que tots som especials i que tots tenim capacitat  per generar art”, reflexió de Brenda Sanchis, directora de l’exposició i propmotora de la iniciativa.

Artistes com Carmen Caldes, Patricia Bolinches, Maria Gosalbes, Rebeca Colomer, Ortogràfic i Adela Pons, , tots ells artistes xativins i vinculats a Aspromivise, han fet possible aquesta exposició que es va inaugurar el dia 5 de desembre a la Col·lectiva de Xàtiva