Aspromivise i l’Escola de Dansa Ballart de Canals junten els seus camins

Es podria dir que fou el nostre cas. El dia 18 de novembre a les 22:00 h el grup d’Arts Escèniques d’ASPROMIVISE junt amb les/els components de l’Escola de Dansa BALLART de Canals, pujàvem a l’escenari acompanyats per la música del “Rei Lleó”. Darrere es quedaven assajos, berenars al centre els divendres esperant les furgonetes per anar a l’assaig a Canals, hores d’escoltar la música, nervis i sobretot moltíssima il·lusió.
Quan es diu que les oportunitats venen de la forma més inesperada, és per què fa poc menys d’un any Maria, una persona entusiasta i mare d’una persona usuària del centre, ens va proposar que per al nomenament de la seua filla Natàlia com a Musa de la Societat Musical de Canals, poguérem participar mostrant la nostra capacitat creativa. No fou un camí fàcil, ja que al llarg d’aquest any ens hem trobat alguns entrebancs, però lluny de defallir, i a poc més de dos mesos, va aparèixer la possibilitat de fer una col·laboració amb L’Escola de Dansa BALLART. El dia 18, ens va quedar clar a tots/es que la nostra col·laboració no finalitzaria a l’acabar l’actuació, sinó que va ser l’inici d’una gran amistat i projectes futurs que ens enriquiran .
Les Arts Escèniques són una via d’expressió que pot abastir infinitat de possibilitats, i que està obert a tothom independentment de les capacitats de cadascú. LA VIDA ÉS MOVIMENT, I TOTES LES VIES D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA SÓN REFLEXE DEL NOSTRE MOVIMENT, DEL NOSTRE MON INTERIOR.