Un combinat universitari femení d’USA (OMG!) visitarà Xàtiva. Al costat dels usuaris del Centre ocupacional La Costera-La Canal de Aspromivise i l’equip de Boccia del propi centre xativí, oferiran una activitat inclusiva a través de la Boccia en el pavelló Municipal de Voleibol Xativí.
Una activitat de caràcter inclusiu on tres conceptes són els que es perseguiran en tot moment durant la intervenció, tres conceptes que Jesús Vidal en la gala de lliurament dels passats “Premis Goya” esmentava i que el propi centre de Xativa porta anys mostrant-los en totes les seves exhibicions esportives: VISIBILITAT, DIVERSITAT I INCLUSIÓ.
Una iniciativa per a posteriorment poder treballar molts dels valors a l’aula o dels equips als quals es dirigeixen aquestes propostes, esportistes, estudiants…, grups que poden veure’s beneficiats i que de ben segur no quedaran indiferents.

Un premi per als usuaris del centre ocupacional després de tants anys treballant en aquest sentit. En aquesta ocasió i gràcies al Club Volei Xàtiva unes jugadores de la universitat americana de USA Beyond Sports de Seattle seran les que compartiran pista amb Jesús Sánchez, Nacho Pastor i Martí Barberà.

Si fa uns mesos va ser el Pavelló Olímpic de Badalona gràces al Club Joventut en aquesta ocasió ho serà el Pavelló de Volei gràcies al Club Volei Xàtiva