El tancament dels espais públics de la ciutat, motivat per les mesures de seguretat sanitària implementades per l’Ajuntament de Xàtiva, havien deixat sense espai disponible a les persones  usuàries del Programa “IARAQUÈ” que duu a terme ASPROMIVISE. Aquest Programa té com a objectiu donar una eixida temporal a aquelles persones amb diversitat funcional que fa anys que no tenen plaça en cap centre o que han acabat la seua escolaritat i es troben en situació d’espera per accedir a altres serveis com podria ser un Centre Ocupacional o un Centre de Dia. D’ahí la denominació d’aquest programa.

Les gestions dutes a terme per la Junta Directiva d’aquesta associació han fet possible que les activitats es puguen reprendre en els espais disponibles a l’Escola Oficial d’Idiomes en horari matutí. Les mesures de seguretat sanitàries es poden complir en la seua totalitat, gràcies a les dimensions dels espais, la ventilació i la possibilitat de realitzar algunes activitats a l’aire lliure.

La Junta Directiva d’ASPROMIVISE vol expressar el seu agraïment per la inestimable col·laboració a la Direcció de l’Escola Oficial d’Idiomes que des del primer moment es van mostrar favorables a acollir en les seues instal·lacions a  les persones usuàries del Programa “IARAQUÈ”. Tanmateix han oferit totes les facilitats a fi que les activitats es puguen dur a terme de la millor manera possible.