Este article està escrit amb molta alegria, Il·lusió i agraïment. Ens hem trobat amb una gran persona, uns grans germans i una gran empresa, Ricardo i el seu germà Vicente que duen endavant l’empresa familiar de construcció Grupo Tormo de Genovés. Ens han fet una grandíssima donació de forma desinteressada. Van aparèixer a la vida de l’associació un dia qualsevol per a dir-nos que volien col·laborar i s’han convertit en els majors benefactors dels últims anys. Ricardo, persona que fa de contacte amb nosaltres, prompte veu que ens pot ajudar aprofitant la seua faceta de bons constructors. ASPROMIVISE va comprar fa uns anys un local al carrer Lluís Milà per a poder donar servei a 20 persones amb diversitat funcional que per manca de places no tenen un servei públic al qual assistir. Es veuen forçades, en acabar l’etapa escolar, a romandre a casa. La nostra associació fent un gran esforç va crear un Projecte, el Programa IARAQUÈ amb el propòsit d’atendre’ls de la millor manera possible. El local estava tancat per manca de recursos econòmics fins que van aparèixer.
Ricardo ha estat una persona afable, cordial, educada i respectuosa. Al vessant humà se suma el professional ja que ha estat atent, diligent, previsor, efectiu i perfeccionista. Ha demostrat ser un gran professional que ha tingut en compte cada pas, cada detall per a que l’obra resulte un èxit, adaptant-se a les necessitats de l’associació.
S’han fet càrrec de tota la part econòmica de la reforma i a més de tot el procés, assegurant-se que tot complia la normativa i la legalitat, que fóra funcional i còmode. Una obra d’esta envergadura és molt farragosa, però ells ens l’han feta tan fàcil que sols hem tingut que anar a vore com anaven avançant.
No volem oblidar-nos dels seus treballadors, sempre diligents i amb un somriure.
Gràcies Grupo Tormo, gràcies Ricardo i Vicente, en nom de la gran família d’ASPROMIVISE i tota la societat. Persones com vosaltres féu d’este món un món millor i més just.