L’exjugadora de València Bàsket continua demostrant el seu compromís i suport a les persones amb diversitat funcional.
El passat 21 d’octubre, l’associació liderada per María Pina, ‘Basket Institution’ va donar el tret de sortida a la seva activitat: van començar els entrenaments a persones amb diversitat funcional en el Pavelló Municipal de Xàtiva. L’associació ‘Basket Institution’, liderada per l’exjugadora de València Basket, ha unit les seves forces amb Aspromivise i la Coordinadora de Recursos d’Atenció a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual (COPAVA). L’objectiu d’aquesta unió consisteix a promoure la cultura esportiva entre dones, nens i persones amb diversitat funcional i incentivar la igualtat en l’esport.
L’entrenament a Xàtiva és la primera acció derivada de la col·laboració entre ‘Basket Institution’ i COPAVA, però no l’última. I és que, també se celebraran jornades d’entrenaments tant a Xàtiva com a Benetússer. A més, també s’organitzarà un 3x3 benèfic al Genovés, Llíria i Algemesí; els fons recaptats es destinaran a la coordinació de recursos d’atenció a persones amb diversitat funcional intel·lectual.
“Estic encantada de per fi poder començar a millorar i formalitzar estructures per a potenciar i promoure la inclusió social de totes les persones, independentment de la seva capacitat o qualsevol altra condició. És un projecte que sempre m’ha fet molta il·lusió i que ja s’ha començat a fer realitat” declarava Maria Pina. L’exjugadora del València Basket continua demostrant el seu compromís i suport a les persones amb diversitat funcional i la seva aposta per promoure el bàsquet en tots els àmbits.