Anoteu a les vostres agendes la data del DISSABTE 28 DE MAIG perquè tenim tot el matí ocupat amb molta música, tallers i amistats. L’Associació ha organitzat una festa per retrobar-nos després d’estos dos anys de pandèmia, serà al Jardí de la Glorieta “José Espejo” de 10 a 13.30h. Serà també una molt bona excusa per donar a conèixer a tota la ciutadania els diferents recursos i programes que portem endavant. El més interessant és que totes les activitats estan pensades per a la família sencera així que podeu portar a les iaies, als nets, a les sogres, als nebots i nebodes, totes a gaudir amb Aspromivise.

La Jornada conta amb la col·laboració desinteressada de Dani Miquel, La Farigola Teatre, Club d’Orientació Xàtiva, el Grup de danses Socarrel  i l’Acadèmia de Dansa Ballart de Canals.

Començarem la jornada amb un esmorzar popular per a agarrar forces i poder participar de totes les activitats proposades.

A les 10’45h Actuació de Ballart

De 10’30h a 12h:

– Taller de Xapes  ASPROMIVISE

– Taller de Danses  SOCARREL

– Cursa d’orientació.  CAX ORIENTACIÓ

– Jocs populars amb la FARIGOLA

A les 12h Concert de DANI MIQUEL

Muntarem un stand on podreu informar-se dels diferents recursos de l’Associació i on tindràs a l’abast la fitxa per fer-te Soci/a i per suposat estaran a la venda tots els nostres productes i samarretes. Serà un espai on, a més de mostrar tot el que som capaços de fer, també reivindicarem les carències dels recursos per donar cobertura a les necessitats de les  persones amb diversitat funcional. Sempre hem defès els drets del col·lectiu, per això  estem la línia de la construcció d’un centre de dia per a persones amb diversitat funcional per tal de cobrir les necessitats de moltes de les persones que Aspromivise atén en tots i cadascun dels seus recursos. Un centre de dia que suposaria un pas endavant en quan a justícia social.

 

VOS ESPEREM A TOTES !