El taller d’educació afectiu-sexual que ofereix la regidoria de sanitat de l’Ajuntament de Xàtiva comença el proper dimarts 16 d’octubre a les 18.00 hores al Centre Ocupacional La Costera i estarà impartit per Rosa Conca i Alina Rogoveanu dues persones amb gran experiència en la matèria i

Les dues ponents són promotores d’Igualtat de Gènere i han realitzat intervencions a l’àmbit educatiu com al Màster de la Universitat de València d’Atenció a Persones amb Dependència, al grau de Magisteri Infantil, o als cicles formatius d’Integració Social. AL món associatiu han col·laborat amb Consells de la Joventut, Ateneus Populars i Col·lectius Feministes. S’han especialitzat al camp de les persones amb diversitat funcional i participant en el moviment de Vida Independent i en ADIEM.

Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acollida per Aspromivise que l’ha fet extensiva  a tots els socis i usuàries i usuaris tant del centre ocupacional com del programa que actualment s’ofereix al carrer Engai.

Els objectius d’aquest taller es basen en aprendre i i interioritzar conductes necessàries per iniciar, establir i mantenir una relació interpersonal i aconseguir un desenvolupament adequat de les necessitats personals d’acceptació com a plaer i afecte a partir de la informació i educació sexual.

Aquest taller tindrà continuïtat els propers dies 18, 22 i 24 d’octubre des de les 11 fins a les 13 h

La Presidenta d’Aspromivise Consuelo Valero agraïa la iniciativa de Cristina Suñer per tenir en compte el col·lectiu de les persones amb diversitat funcional a l’hora de programar les activitats de la seua regidoria.