Ha estat convocat per la selecció valenciana de hoquei +.
Les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona han estat testimoni durant el passat cap de setmana de la primera edició del Campionat d’Espanya d’Hoquei+. Quinze equips de tota Espanya s’han donat cita a Barcelona per a gaudir d’un campionat d’hoquei en la capital catalana.
L’Hoquei+ és la categoria inclusiva de l’hoquei que està en constant creixement i en la qual competeixen jugadors i jugadores amb diversitat funcional intel·lectual.
Des e fa mes de 10 anys Aspromivise participa en un programa portat a terme per la Federació Valenciana d’Houquei en el que diferents entitats i clubs entrenen per tal buscar diferents objectius, sempre al voltant d’aquest esport. Un d’ells és el poder formar part de la selecció valenciana que participa en diferents campionats estatals. Aquest primer cap de setmana de desembre, Jordi Moscardó va estar convocat per la selecció valenciana per tal de participar en un campionat en el que han competit diferents equips de tota Espanya..
Jordi es suma a la llista d’altres esportistes d’·Aspromivise que han tingut aquesta experiència com Sergio Morales, Quico Lapiedra i la pròpia Alicia Escuriet que en el seu moment va ser convocada per la selecció espanyola per jugar un campionat d’Europa.