Aspromivise obri les portes del seu quiosc de l’Albereda, on es  trobaran productes d’artesania fets a mà pels xics i xiques del centre ocupacional i del programa Iaraque.

“S’inicia un nou projecte amb molta il·lusió i amb l’objectiu de treballar el màxim d’habilitats laborals i socials que ens puga permetrer arribar a poder autogestionar este punt de venda. S’incia per tant, un procés d’aprenentatge, contant amb el suport de les monitores primer però amb la finalitat d’anar retirant la supervisió fins a arribar a ser totalment autònoms i autònomes” comentaven des de la pròpia associació. A més, també en paraules de les persones que van a gestionar aquest nou recurs. Treballarem per donar un nou servici a la ciutat de Xàtiva. Un treball amb una finalitat inclusiva que tindrà de segur un resultat positiu per a la societat”

Una de les monitores que va a treballar en aquest lloc de venda comentava que “ necessitem la complicitat de la ciutadania i si venen a visitar-nos siguen pacients ja que  en algunes ocasions i segons per a quines coses tenim un ritme diferent”.

Al quiosc es podrà comprar paper fet a mà, àlbums de fotos, pins i borses de falles, sabó i una infinitat de productes que es poden personalitzar per als events importants de la vida.

L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 11h a 12’30h, i a més també s’obrirà en esdeveniments importants de la ciutat ja que un altre objectiu d’aquest projecte també és la visibilització del nostre col·lectiu i de totes les seues capacitats.

Amor Amorós, en el moment de presentar aquest nou projecte volia  donar les gràcies a Joan Turu per permetre la utilització del seu mural per a la decoració d’este espai TAN ESPECIAL.

Un nou recurs per a la ciutat de Xàtiva que fa d’ella una ciutat més inclusiva i justa.