El grup valencià posarà la música en directe a la carrera.

La carrera que Aspromivise portarà a terme els carrers de Xàtiva el proper 25 d’abril va cursant el seu camí. Una setmana per a que els carrers de Xàtiva es convertesquen en un espai on la diversitat és el valor que emana per cadascun dels cantons per on passen les participants en aquesta carrera. Una setmana per gaudir d’una gran festa i per fer de Xàtiva una ciutat on, la diversitat siga un valor que suma en la recerca d’aconseguir una ciutat més justa. La justícia social ha de ser un dels senys d’identitat.
El 9 de maig del 2019, en l’edició número dotze de la cursa el grup valencià “Dekubito Prono and the Supinos” feia el darrer concert a la ciutat de la Costera. Des d’aleshores, i exceptuant els anys que la pandèmia no va permetre que es celebrara, en totes i cadascuna de les edicions la carrera acabava amb un concert d’aquest grup valencià.
Aquest any els que portaran la música en directe a la mateixa línia de meta serà el Grupo Ñ, un altre grup valencià que vol juntar-se al projecte d’Aspromivise. “Ivan Lane, Héctor Robledillo i Diego Prats “Bode” seran qui ens acompanyaran en la cloenda de la carrera. Persones que tan sols lligar unes paraules amb elles ja veus que han arribat a juntar els camins per raons òbvies Persones que es consideren igual de diferents a les altres. Les facilitats que han posat per crear sinèrgies i poder fer el concert de la carrera popular d’Aspromivise fan més atractiu si cap el quedar-se al concert. Volem que el dia 25 siga una gran festa a Xàtiva i amb el Grupo Ñ segur que ho aconseguirem”, comentava Paola Tormo, responsable de la part musical de la carrera. “Un concert per a no perdre-se’l”.
Música, esport, educació inclusió, tot per convertir a Xàtiva el proper 25 d’abril en una ciutat referent.
El concert començarà a les 13.00 hores, només acabar la carrera i donar els premis als esportistes, vertaders protagonistes d’un dia especial.