Torna als escenaris a Xàtiva després de pandèmia.

La carrera que Aspromivise portarà a terme els carrers de Xàtiva el proper 27 d’abril va cursant el seu camí. Un mes per a que els carrers de Xàtiva es convertesquen en un espai on la diversitat és el valor que emana per cadascun dels cantons per on passen les participants en aquesta carrera. Un mes per gaudir d’una gran festa i per fer de Xàtiva una ciutat on, la diversitat siga un valor que suma en la recerca d’aconseguir una ciutat més justa. La justícia social ha de ser un dels senys d’identitat.
El 9 de maig del 2019, en l’edició número dotze de la cursa el grup valencià “Dekubito Prono and the Supinos” feia el darrer concert a la ciutat de la Costera. Quatre anys sense poder interpretar el seu repertori en la cloenda de la carrera. Doncs aquest any tornen a Xàtiva. Un grup de rock, que tal i com ells es defineixen “és una banda de rock formada per persones amb i sense paràlisi cerebral”. Una actuació que no deixarà indiferent a ninguna persona i que segons una de les monitores d’Aspromivise, Emma Ferri, crítica musical, “podrem assistir a un concert que de segur ens va a deixar impressionats. Ens adonarem de la capacitat que té la música per despertar les emocions i sensibilitats de totes les persones i també del seu caràcter inclusiu. Un concert per a no perdre-se’l”. Música, esport, educació inclusió, tot per convertir a Xàtiva el proper 27 d’abril en una ciutat referent.
A mesura que s’aprope la carrera i segons comentaven membres de l’organització, anunciaran novetats al voltant d’aquest concert, novetats que de segur donaran un plus de qualitat a un esdeveniment que aquest any espera batre record de participants.