Un any mes, Aspromivise ha participat de manera activa en les activitats i accions dirigides a promoure la igualtat de gènere.

Les accions que s’han dut a terme per a la setmana de la dona van començar amb la presentació del projecte fotogràfic DIVERSES, projecte que vol mostrar la cara femenina de l’associació.

A través de la fotografía de les dones la finalitat d’aquest projecte ha estat  mostrar en imatges la mirada neta, agraïda, lluitadora, divertida, tendra, cansada, ausent, implicada, de les dones que dia a dia convivim amb la diversitat funcional. Es van realitzar 4 sessions on es van produir  moments molt emotius. i

Des d’Apromivise es vol agrair la participació de les usuàries del Centre ocupacional i el projecte IARAQUE, les famílies,  professionals, dones en pràctiques, voluntàries…

El resultat de tot aquest treball es podrà gaudir el proper mes de maig amb motiu d´una exposició oberta en la Casa de les Dones.

Altres iniciatives que es portaren a terme en la setmana de la dona va ser la realització d´uns davantals amb missatge de les pròpies usuàries del cnetre que han estat exposats en la mateixa porta del centre i els quals han

Després el grup d´arts escèniques també ha representat al pati del Centre diferents escenes habituals que es poden trobar en les cases, rols que han canviat o no, en les nostres vides…. A partir d´aquestes escenes s’ha generat un debat de reflexió i análisi del que s’ha  avançat en questió d´igualtat i de tot el camí que queda per recorrer.

Cal destacar, que d´aquesta activitat han sorgit aportacions molt interessant de quines coses o quins aspectes es podrien  canviar cadascun de nosaltres per aportar un gra d´arena a aquesta lluita i anar fent que la igualtat d´homes i dones siga una realitat.