Aquest matí membres de la Farígola Produccions han compartit moments amb les usuàries i usuaris del centre ocupacional. Moments molt divertits i amb un missatge ecologista han fet que tots i totes es divertiren al voltant de diferents jocs populars. Jocs que s’han preparat tots amb materials reciclats.

La Farigola és una empresa amb una gran trajectòria que ofereix serveis per a atendre tot tipus d’esdeveniments i activitats lúdiques, culturals, artístiques, d’oci, infantils, formatives…

“Prestem els nostres serveis combinant la professionalitat i l’experiència en un sector ampli i amb una gran diversitat de productes”

Aquesta ha estat una activitat en la que tots hem deprés. Un missatge molt necessari per a la nostra societat. Hem de cuidar el planeta i treballar per deixar un món més net per les generacions que venen. Entitats com la Farígola fan una tasca molt important.” Comentaven des d’Aspromivise. “ Per a nosaltres, coma entitat que pretén ser responsable en la cura del nostre planeta ha estat un luxe comptar amb aquestes persones. Amb persones com ells el planeta pot respirar més tranquil”