Hui ens ha visitat la Dra. Inma Martínez Pardo, especialista en medicina familiar i comunitària al Centre de Salut d’Ontinyent amb una trajectòria de més de 20 anys, per fer-nos una xerrada amb el títol: CURA DE LA PACIENT AMB NECESSITATS ESPECIALS: MEDICACIÓ I HÀBITS SALUDABLES

La Dra. Inma Martínez, ens ha explicat el funcionament, beneficis i efectes secundaris dels medicaments més prescrits a les persones a les que donem atenció, així com la necessitat de portar una sèrie d’hàbits saludables que beneficien el dia a dia millorant els símptomes específics i la qualitat de vida.
Des del Centre Ocupacional, tenim com a un dels objectius primordials millorar la qualitat de vida de les persones usuàries des del camp de l’alimentació, l’esport, l’atenció psicològica i física. Amb aquesta activitat que hem fet amb els familiars, unifiquem criteris per tal de treballar conjuntament tenint com a meta, el benestar de la persona amb necessitats especials.
Un plaer haver comptat amb la presència d’Inma i transmetre’ns aquesta informació tan valuosa i necesària per a comprendre millor a les persones amb necesitats especials.