Amb motiu de la festa de carnestoltes celebrada aquest dimarts al  C.O. La Costera-Canal, dues de les alumnes de pràctiques, van proposar  dur a terme una activitat en la que es fomentara la participació i la creativitat de cada persona a través la decoració de mascares. Un motiu referent en el món de carnestoltes i amb el qual es pertenia donar protagonisme als usuaris i usuàries del propi centre. Aquestos han participat de manera voluntària en el projecte i en el qual han elaborat la seua pròpia màscara

Es va proposar l’activitat, i tota aquella persona que de forma voluntària decidia participar, elaborava la seua pròpia mascara, i entrava a formar part d’un concurs en el que es premiava la participació, la creativitat, la diversitat de colors, i també la mascara més votada pels companys/es i professionals del centre.

Com tots els anys, s’ha fet la tradicional xocolatada organitzada pel propi centre. Posteriorment la  música ha pres protagonisme i tots i totes han demostrat les seues destreses com a ballarins/es.

Un  recorregut per l’exposició de màscares ha donat peu a que tots i totes elegiren la màscara que més els transmetia i agradava, per a d’aquesta manera obtindré una màscara guanyadora d’aquest concurs que ha estat l’autèntic protagonista d’un dia diferent al centre ocupacional.

El lliurament de premis ha posat el punt i final a un dia de festa en el que la màscara d’Elsa Monfort ha estat la guanyadora. El centre ocupacional agraïa a Sara Micó i Maria Mompó, alumnes de pràctiques d’Educació Social per “la preparació d’aquest dia i per la implicació i el bon fer que han mostrat”