Estem vivint uns temps en que les circumstàncies estan limitant tot el que ens agrada fer. Malgrat això Aspromivise sempre ha s’ha reinventat i mirar cap a endavant ha estat  una dels seus senys d’identitat. Ahir  pegàrem un gran pas. Avançàrem molt cap a  eixa normalitat que tots i totes tant desitgem. Usuàries i usuaris del centre i totes les professionals van rebre la primera vacuna contra COVID19. Estos temps d’agafar inèrcia per a després eixir i demostrar  a la societat que som part important d’ella estan arribant al final. Ara comencen un nou temps, amb nous aprenentatges que donaran a la nostra entitat una línia a seguir per tal d’aconseguir tots els projectes que portava en marxa i tots aquells que ha anat aprenent en aquest any que acabem de passar.

No obstant, tot açò no ens va a fer baixar la guàrdia, la responsabilitat per tindre actituds encaminades a col·laborar en erradicar a questa pandèmia estarà present en el nostre dia a dia.

Des d’Aspromivise es vol agrair als sanitaris que ens han vacunat, la professionalitat i la cura en que ens han tractat diu molt de les persones.