Cinc esportistes d’Aspromivise convocats per a la supercopa
El passat dissabte, al Pavelló de Nazaret es va disputar la primera supercopa de Bàsquet per a persones amb diversitat funcional intel·lectual. Un event organitzat per Fedi –CV i Copava en el que es van disputar varis partits entre les seleccions de Fedi-CV i una selecció de jugadors i jugadores de Copava.
Una matinal de bàsquet en la que es van disputar dos partits entre les dues entitats. Aspromivise va estar representat per quatre jugadors i una jugadora que van formar part de la selecció de bàsquet de Copava que es va enfrontar a la selecció de Fedi-CV. Dos partits molt disputats i que va suposar un punt de partida entre les organitzacions que es dediquen a l’esport per a persones amb diversitat funcional intel·lectual. Un bàsquet diferent però que vol fer-se visible mitjançant campionats com aquest.
És la primera supercopa que s’organitza i Aspromivise ha estat representat per Juan Pablo, Kevin, Amparo, Alberto i Jordi tots ells amb paper digne davant una selecció valenciana ja consolidada i que pretén buscar reptes arreu de l’estat-
L’esport ha de ser un vehicle conductor per mostrar missatges d’igualtat i consolidar-se en una societat cada vegada més inclusiva.