La Farigola, Escola de Dansa Ballart, CAX Orientació sumen amb Aspromivise

 El passat dissabte començava a les 8 del mati amb els membres de l’associació i un bon grapat de voluntàries els  preparatius a un dia que pretenia ser magnífic.

El lloc escollit per a gaudir d’un dia de festa va ser la glorieta Jose Espejo, i en ell es van reunir un grapat de persones que de forma desinteressada van voler participar. Moltes persones que fan ús dels diferents recursos que Aspromivise ofereix, però també moltes altres que es van apropar per conèixer de primera mà tots i cadascun dels programes que aquesta entitat porta endavant, amb una finalitat: millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i cobrir les necessitats que cadascuna precisa.

Altres entitats vinculades a la pròpia associació van voler estar  en la festa i van ajudar a que fóra un èxit,  una exhibició de dansa de Ballart, que ens va deixar a  totes meravellades, la Farigola que amb els seus jocs de fusta ens va mostrar que hi ha altres formes d’entreteniment i divertiment, un taller de danses impartit per Socarrel i jocs d’orientació organitzats per el CAX Orientació. Un dia divers i complet.

Brenda Sanchis, una de les monitores del centre ocupacional comentava que “per fi vam gaudir d’un dia totes juntes, on ens vam retrobar amb amigues que feia temps que no veiem, vam compartir l’esmorzar i vam gaudir de totes les activitats que durant tot el matí es van portar a terme. Aspromivise ha d’estar al carrer, hem de ser visibles, hem de demostrar a la ciutadania que volem formar part de manera activa en la societat i que som necessaris. Una societat diversa ens enriqueix”

Per acabar la festa Dani Miquel va oferir un concert  on totes van eixir a ballar, acompanyades de famílies que per allí passaven, va ser el millor final per a un dia que passarà al nostre record per sempre.

Jordi Aranzueque, monitor del programa IARAQUE es reafirmava en que “’objectiu de l’associació era compartir un mati de festa on totes sumem, on la inclusió era visible, on és respirava alegria per totes parts, també volíem recordar les necessitats que tenim, que continuem lluitant per a que totes tinguem el recurs que necessiten, i volíem recordar que l’associació te les portes obertes sempre, que totes son benvingudes perquè  totes sumem amb ASPROMIVISE”.