Amalia Velandrino ha estat una de les imprescindibles per a Aspromivise. Activista de moltes altres associacions de la ciutat sempre vinculada a la lluita per un món més just ha sigut dues vegades presidenta de la nostra associació i Premi Xateba en 2008. Una llarga trajectòria on no ha deixat de treballar independentment d’estar o no en llocs de responsabilitat.
Exemple de compromís amb les persones amb diversitat funcional, no ha deixat mai de denunciar les injustíces cap al col.lectiu i les seues necessitats, sempre amb la tendresa que la caracteritzava, però recta i constant amb els objectius que perseguia.
Una persona que desprenia bondat i calidesa humana, excel.lent mare, enamorada de la cultura, sobretot de la música i la literatura.També una dona valenta i així ho ha demostrat fins als últims moments.
El millor homenatge serà continuar en aquesta lluita col.lectiva i transmetre a les noves generacions la seua inmensa empenta cap a un món inclusiu que done a cada persona el suport que necessita per a una vida plena.
Moltes gràcies per tot i per tant!
Sempre formaràs part d’ASPROMIVISE