Ahir dimarts, el poble de la Llosa va organitzar un berenar popular com ja va portant a terme els darrers anys. Aquest any tot els beneficis d’aquest acte solidari han anat destinats a Aspromivise i per al qual, a més de l’aportació dels productes d’embutit de la carnisseria Ivan han col·laborat el bar Balaguer, l’Associació d’Ames de Casa i el Motor Club de la localitat.

Des de les 20.00 hores un gran nombre de gent feia cua en la plaça del poble per tal de recollir el seu entrepà i després sopar. Un acte en el que s’han recaptat 942 euros que aniran destinats a les diferents actuacions que porta a terme Aspromivise.

Al berenar va acudir el regidor de festes Gustavo Aznar i la presidenta d’Aspromivise, Consuelo  Valero que va estar acompanyada per altres membres de l’associació i usuaris del centre ocupacional La Costera. Consuelo , en unes declaracions va voler “donar les gràcies al poble de la Llosa per aquesta iniciativa i per haver comptat amb una associació que pretén donar servici a persones amb diversitat funcional. Actes com aquestos demostren com la nostra societat va canviant i es va sensibilitzant per fer un món més just. L’acollida del poble, l’entorn per al sopar, l’Ajuntament, els col·laboradors, a Ivan, els entrepans. Tot ha sumat per fer una nit diferent i amb una finalitat solidària”.